28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Καρπενησίου / Δεκάδες πασχαλινά Γεύματα Αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Πάσχα σημαίνει αγάπη, προσφορά και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο. Το προσωπικό του μαγειρείου της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου, παρασκεύασε με φροντίδα και μεράκι πασχαλινά Γεύματα Αγάπης -νηστίσιμα φαγητά, κουλούρια, κόκκινα αυγά κ.α.- που θα διανεμηθούν σήμερα στους ωφελούμενους της κοινωνικής δράσης του δήμου.

ΒΙΝΤΕΟ

Συνολικά 110 άτομα λαμβάνουν καθημερινά τα γεύματα που ετοιμάζει το προσωπικό των μαγειρείων της Μαθητικής Εστίας, εκεί όπου σήμερα το πρωί, Μεγάλη Πέμπτη (13/4), βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Νίκος Σουλιώτης, μαζί με την αντιδήμαρχο κα Σοφία Ζαλοκώστα, ανταλλάσσοντας ευχές με τους εργαζόμενους και εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για το έργο που καθημερινά επιτελούν.

“Με τη σκέψη μας στο συνάνθρωπο φροντίζουμε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα να μην αισθανθεί κανένας μόνος! Με αυτή την προτεραιότητα το μαγειρείο της Μαθητικής εστίας ετοίμασε με φροντίδα και μεράκι εορταστικά εδέσματα στα έθιμα των ημερών προς όλους τους ωφελούμενους μας. Πασχαλινά κουλουράκια, κόκκινα αυγά, νηστίσιμα γεύματα προσφέρθηκαν σε όλους αλλά και για την ημέρα της Αναστάσεως θα διανεμηθεί πατροπαράδοτη μαγειρίτσα καθώς και ψητό αρνί . Ευχαριστούμε από καρδιάς τις εργαζόμενες στο μαγειρείο της Μαθητικής εστίας καθώς και του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι για την συνεργασία και την συμβολή τους στην ενέργεια Αγάπης προς τους συμπολίτες μας. Καλή Ανάσταση!”, αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ