26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Καρπενησίου / Πασχαλινά γεύματα προσφέρθηκαν σε 85 συμπολίτες μας

Την παραμονή του Πάσχα, το μαγειρείο της Μαθητικής Εστίας του Δήμου Καρπενησίου επιμελήθηκε πασχαλινό μενού για 85 ανθρώπους· τα φαγητά διανεμήθηκαν κατ’ οίκον στους ωφελούμενους από το προσωπικό της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σε ανακοίνωσή του, ο δ. Καρπενησίου αναφέρει:

“Ο Δήμος Καρπενησίου βρίσκεται πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο και ανήμερα του Μ. Σαββάτου προσέφερε “Πασχαλινά Γεύματα Αγάπης” σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στόχος μας είναι το τραπέζι της Αναστάσεως να είναι για όλους πλούσιο και γιορτινό και να μην νιώσει κανείς μόνος τις Άγιες αυτές ημέρες!

Το προσωπικό του μαγειρείου της Μαθητικής Εστίας, παρασκεύασε με φροντίδα και αγάπη πασχαλινά εδέσματα για 85 συνανθρώπους μας: παραδοσιακή μαγειρίτσα, ψητό αρνί, χωριάτικη πίτα, κρασί αλλά και γλυκά διανεμήθηκαν κατ’ οίκον στους ωφελούμενους από το προσωπικό της δομής Βοήθεια στο Σπίτι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και για το άριστο αποτέλεσμα προς το προσωπικό του μαγειρείου της Μαθητικής Εστίας αλλά και τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι. Ευχόμαστε σε κάθε σπιτικό Καλή Ανάσταση, με Υγεία ,Αγάπη αλλά και Ελπίδα για καλύτερες ημέρες!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ