26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη σύσκεψη της Τρίπολης η Πελοποννησιακή Ομοσπονδία των Αγροτικών Συλλόγων

Δεν είδαν κάποια ουσιαστική εξέλιξη, πάνω στα αιτήματά τους, οι αγρότες της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, μετά και την συνάντηση που είχαν την Τρίπολη με την Περιφερειακή Αρχή, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λουκουρέντζο.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, μιλούν για ” κούφια λόγια ”, λέγοντας, ότι υπήρξαν μόνο διαπιστώσεις και καμία δέσμευση για ικανοποίηση αιτημάτων.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, θα συνεχίσουν, μαχητικά, σε πανελλαδικό συντονισμό, μέσα απ’ την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, δυναμώνοντας τον αγώνα για επιβίωση.

Καλούν τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους, όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, να οργανωθούν και να συμμετέχουν στις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Τονίζουν, ότι, μόνο το οργανωμένο κίνημα, μπορεί να φέρει κατακτήσεις.

Ζητούν απ’ την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, να ικανοποιήσει, άμεσα, όλα τα αιτήματά τους.

Η Ομοσπονδία, διεκδικεί, μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτατες εγγυημένες τιμές, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, επιδότηση για ζωοτροφές, αποζημίωση για το χαμένο εισόδημα, όχι συμψηφισμό με τις προκαταβολές του ΕΛΓΑ, για τον παγετό, σε Αργολίδα και Λακωνία, αρδευτικά έργα, δακοκτονία, αντιμετώπιση του γλοιοσπορίου, αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ και ένταξη όλων των επιλαχόντων, στο πρόγραμμα των νέων αγροτών

Παλεύουμε και διεκδικούμε :

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ