20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Διαδικτυακές Ομάδες Γονέων ξεκινά το Κέντρο “Αλκυόνη”. Έναρξη υποβολής αιτήσεων, η διαδικασία

Στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη», προγραμματίζονται ομάδες γονέων από την Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό και επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Σοφία Ι. Τασιού.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια έξι (6) δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα πραγματοποιηθούν για γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, 5-12 ετών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω του προγράμματος Zoom, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

«Οι ομάδες γονέων έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για να μοιραστούμε αγωνίες, να πάρουμε στήριξη ο ένας από τον άλλο, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας κ.α.», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του Κέντρου, στην οποία τονίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, λόγω περιορισμένων θέσεων. 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και λήγει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Να σημειώσουμε πως η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν αυτοπροσώπως την αίτησή τους στα γραφεία (οδός Αγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) ή να την αποστείλουν με e-mail στο [email protected].

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr.  Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 9:00-13:00, στο τηλέφωνο 22370-22904.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ