2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Η Σοφία υπήρξε επί χρόνια η ψυχή της “Αλκυόνης”». Ψήφισμα για τον θάνατο της 39χρονης Σ. Τασιού

Ψήφισμα για το άγγελμα του θανάτου της Σοφίας Τασιού

Ψήφισμα με αφορμή το τραγικό νέο του θανάτου της Σοφίας Ι. Τασιού, εξέδωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη», όπου η 39χρονη εργαζόταν επί πολλά χρόνια και συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση των στόχων λειτουργίας του Κέντρου, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ψήφισμα για το άγγελμα του θανάτου της Σοφίας Τασιού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αλκυόνη”, μετά το θλιβερό άγγελμα του πρόωρου θανάτου της Σοφίας Ιω. Τασιού, η οποία επί χρόνια υπήρξε η ψυχή της “Αλκυόνης”, ως κοινωνική λειτουργός, επιστημονική συνυπεύθυνη και στέλεχος πρόληψης, συνήλθε εκτάκτως και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1. Να παραστούν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία της εκλιπούσης.

2. Να εκφραστεί η βαθιά λύπη τόσο των μελών του Δ.Σ. όσο και των εργαζομένων του Κέντρου και να διαβιβαστούν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.

3. Να καταθέσει στέφανο στη μνήμη της Σοφίας.

4. Η προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου εκδήλωση ενημέρωσης του κέντρου μας, για τα παιδιά των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, να αφιερωθεί στην μνήμη της Σοφίας.

5. Το παρόν να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Η Πρόεδρος, Κατερίνη Καλαντζή

Ο Αντιπρόεδρος, Παν. Γκορόγιας

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιάννης Σβερώνης

Η Ταμίας, Κωνσταντίνα Τσιουγκρή

Τα μέλη, π. Κωνσταντίνος Λιάπης, Νάνσυ Ντζιώρα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ