26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου λόγω νυχτερινών εργασιών

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης είναι προγραμματισμένες για τις νυχτερινές ώρες (22:00 έως 06:00) από αύριο, Πέμπτη 21/7/2022 έως την Τρίτη 26/07/2022, πλην της Κυριακής.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ανακοίνωσε τα εξής:

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

(1) Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

(1) Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.

(2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.

“Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ