19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκδικάστηκε στο Εκλογοδικείο η ένσταση της κας Οικονόμου στην εκλογή του κ. Κώστα Κοντογεώργου. Πότε αναμένεται η απόφαση

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, εκδικάστηκε χθες Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, η ένσταση που κατέθεσε η υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Τζίνα Οικονόμου κατά της εκλογής του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργου.

Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων 7 ημερών.

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κώστας Κοντογεώργος δήλωσε:

«Συνεδρίασε, χθες 14 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Εκλογοδικείο), σε αίθουσα του Συμβουλίου Επικρατείας και εκδίκασε με αριθμό πινακίου 1, την ένσταση της κ. Οικονόμου, κατά της εκλογής μου, ως Βουλευτή Ευρυτανίας και την αντένσταση μου που κατέθεσα, αντικρούοντας τους ισχυρισμούς της. Αναγνώστηκε η εισήγηση από ανώτατη δικαστικό λειτουργό (η οποία είναι απόλυτα θετική προς εμένα) και τοποθετήθηκαν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών. Το Δικαστήριο έδωσε προθεσμία 7 ημερών για την κατάθεση υπομνημάτων και έπεται η απόφαση. Αναμένουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και αισιοδοξία την τελική απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ