26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ηράκλειο: Νέα πρόσκληση Τσίπρα στους συντηρητικούς ψηφοφόρους και διμέτωπη επίθεση στους προέδρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Η πρόσκληση, για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες προς τους συντηρητικούς ψηφοφόρους, που είναι απογοητευμένοι, όπως είπε, από την ηγεσία της ΝΔ και οι απανωτές επιθέσεις στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, σημάδεψαν την ομιλία στο Ηράκλειο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Τετάρτης.

Άξονας των επιθέσεων ήταν, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η παραδοχή στην διάρκεια της τηλεμαχίας από τον κ. Μητσοτάκη του σκανδάλου των υποκλοπών, το “οποίο πρέπει να τεθεί στην κρίση της δικαιοσύνης“.

Παράλληλα επανέλαβε την σκληρή κριτική για την στάση του Πρωθυπουργού στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών λέγοντας ότι “αποτελεί αναλγησία από μέρους του να κατηγορεί άλλους για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης“.

Στα εργασιακά υποστήριξε πως επικρατεί εργασιακή ζούγκλα και το 8ωρο καταστρατηγείται ενώ τα νοικοκυριά οδηγούνται στην απόγνωση. “Τα σπίτια που χάνονται, κάποιοι τα αρπάζουν κοψοχρονιά, για αυτούς νοιάζεται¨, είπε. Όπως είπε, ο Μητσοτάκης καλεί τον κόσμο να ξεχάσει όσα πέρασε 4 χρόνια όταν βρεθεί πίσω από το παραβάν.

Μας λέει πως ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει περιπέτειες, ενώ το καθεστώς του σημαίνει σταθερότητα…. στην οικογενειοκρατία. Μας λέει μην ονειρεύεστε καν!”, είπε και πρόσθεσε πως “δεν υπάρχει σταθερότητα χωρίς Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και Αλλαγή.

Στην συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως “κάποιοι λένε πως παριστάνουν τους αποκλειστικούς κληρονόμους του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε ένα μέτωπο: τη Δεξιά” και κάλεσε επίσης τους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς να ακολουθήσουν την Κυριακή τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησαν αναφορές σε έργα που αφορούν στην Κρήτη, όπως την αναβάθμιση του λιμανιού του Ηρακλείου, την αξιοποίηση του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης”, την επίσπευση των εργασιών του αεροδρομίου Καστελίου, την αποκατάσταση των πληγέντων από τον σεισμό του Αρκαλοχωρίου.

Ο κ. Τσίπρας έκλεισε την ομιλία του με την ακόλουθη φράση: “Η Κρήτη δείχνει τον δρόμο. Σας καλώ το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίζει ο λαός και όχι οι ημέτεροι, να παίζει η λύρα για τους αετούς και όχι τις ακρίδες“.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαδάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ