26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η αποκάλυψη Ερντογάν για τη μητέρα του! «Ο κόσμος μου κατέρρευσε»

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε με νέους, σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, ΑΚΡ.

Ο Τούρκος πρόεδρος δέχθηκε, μεταξύ άλλων, την εξής ερώτηση: “Στη χώρα μας, υπάρχει η πεποίθηση ότι τα αγόρια όσο μεγαλώνουν μοιάζουν στον πατέρα τους. Συμφωνείτε με αυτό; Μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα από την προσωπική σας ζωή;”.

“Είναι φυσικό, τα παιδιά να μοιάζουν στον πατέρα ή τη μητέρα τους, όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά. Γιατί έτσι είναι η φύση. Πιστεύω ότι η πεποίθηση πως τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους, όσο μεγαλώνουν, έχει να κάνει με την ωριμότητα…”.

Στη συνέχεια, ο Ερντογάν αποκάλυψε την… ευαίσθητη πλευρά του, όταν ερωτήθηκε για την απώλεια του πατέρα του, Αχμέτ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1988, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας ήταν 34 ετών. “Όταν πέθανε ο πατέρας μου, η μητέρα μου έγινε και μάνα και πατέρας. Όταν την έχασα, κατέρρευσε ο κόσμος μου. Η αγάπη μου για τη μητέρα μου είναι πολύ, πολύ διαφορετική. Να τις εκτιμάτε τις μητέρες σας. Είναι ο μεγαλύτερος πλούτος, η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας, η μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του”, είπε αναφερόμενος στην Τενζιλέ Ερντογάν, που πέθανε το 2011.

To άρθρο Η αποκάλυψη Ερντογάν για τη μητέρα του! «Ο κόσμος μου κατέρρευσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ