26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θετικός στον κορονοϊό, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος – Παραμένει στην οικία του τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο

Ο βουλευτής Ευρυτανίας κ Κώστας Κοντογεώργος ανακοίνωσε ότι μετά από έλεγχο rapid test, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα μείνει για τις επόμενες ημέρες απομονωμένος στο σπίτι του τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Νοσεί με ήπια συμπτώματα ενώ είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Η ανακοίνωσή που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα:

Καρπενήσι, Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

“Επιστρέφοντας σήμερα το απόγευμα από Αθήνα, μετά από έλεγχο rapid test, βρέθηκα θετικός στον COVID 19.

Το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε μετά από επίσκεψη μου στην μονάδα COVID του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, όπου η διοίκηση, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, δίνουν καθημερινά την μάχη, κατά της πανδημίας, σώζοντας τις ζωές των συμπολιτών μας.

Με την ευκαιρία θέλω να τους ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την ανθρωπιά που επιδεικνύουν και να κάνω έκκληση, για άλλη μια φορά, στους ανεμβολίαστους συμπολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν γιατί ο ιός είναι εδώ.

Προσωπικά δεν ανησυχώ, γιατί είμαι τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα είναι ήπια. Ενημέρωσα ως όφειλα, όλες τις επαφές μου των τελευταίων δύο ημερών και θα απομονωθώ στο σπίτι μου!

Θα τα πούμε σε λίγες ημέρες….”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ