26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κάθετα αντίθετος ο δήμαρχος Τρικκαίων στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον Ληθαίο

Σαφώς και κατηγορηματικά αρνητικός είναι ο Δήμαρχος Τρικκαίων στην ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους νέους χώρους που δημιουργούνται για πεζούς, στον Ληθαίο και στην οδό 25ης Μαρτίου.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή ερωτήσεις για την πορεία έργων, ο Δημήτρης Παπαστεργίου  αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των νέων χώρων που δημιουργούν τα έργα. Συγκεκριμένα, για τα «μανάβικα» με τα έργα στην οδό 25ης Μαρτίου, για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) και για τον Ληθαίο, με την ανάπλαση στις όχθες του ποταμού.
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε με έμφαση ότι δε θα δοθεί χώρος για ανάπτυξη κανενός τραπεζοκαθίσματος. Ενημέρωσε, μάλιστα, το Σώμα, ότι έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ετοιμάσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μια Κανονιστική Απόφαση, αποκλειστικά για τη διαχείριση των συγκεκριμένων χώρων. Εξαιρέθηκαν οι υπάρχουσες εσοχές που δεν εμποδίζουν τη διέλευση, αλλά ήταν σαφής προς τους καταστηματάρχες: «οι αναπλάσεις δε γίνονται για να αναπτύσσουμε τραπεζοκαθίσματα,  αλλά για να περπατά ο κόσμος, οι μητέρες, οι πολίτες ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι ο ένας πίσω από τον άλλον”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Για την πλατεία ΟΤΕ, με αφορμή διαφοροποιήσεις σε υφιστάμενες ομπρέλες, τόνισε ότι είναι προτιμότερη η ανάπτυξη ομοιόμορφων στεγάστρων στα καταστήματα. Στόχος είναι να αναπτυχθούν σε μικρότερο χώρο τα τραπεζοκαθίσματα και να υπάρχει ενιαία μορφή σε αυτά τα στέγαστρα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ