26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Νέο ειδικό σύμβουλο προσέλαβε ο Δήμος, στην ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού – Οι αρμοδιότητες

Την πρόσληψη ενός ακόμη Ειδικού Συμβούλου, απόφοιτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικότητας Πολιτικού Μηχανικού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου.

Στην πρόσκληση που είχε απευθύνει ο δήμος τον περασμένο Μάρτιο, ανταποκρίθηκαν συνολικά τρία (3) άτομα, από τα οποία επιλέχθηκε ο κ. Χρήστος Αρμάγος του Δημητρίου, «πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, με εμπειρία στις κατασκευές δημοσίων έργων από το 2013 έως σήμερα σε δημόσια έργα που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Καρπενησίου και ως υπεύθυνος μηχανικός στη β’ φάση του έργου της ανάπλασης της πόλης του Καρπενησίου, καθώς και σε διάφορα έργα υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική απόφαση.

Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παρακολούθηση υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου, η σύνταξη μελετών ένταξης έργων για χρηματοδότηση και η παρακολούθηση των τεχνικών έργων. Το συμβουλευτικό του έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του δήμου με αιρετά μέλη, καθώς και τις υπηρεσίες του δήμου.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως ο δήμαρχος κάνει χρήση του συνόλου των ειδικών συμβούλων-συνεργατών που δικαιούται (5 στον αριθμό συνολικά, όσοι και οι αντιδήμαρχοι). Το έργο του δημάρχου Καρπενησίου συνεπικουρούν ακόμη τέσσερις (4) ειδικοί σύμβουλοι: ο κ. Θανάσης Χαβέλος ως Ειδικός Συνεργάτης σε θέματα καθαριότητας και διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων, ο κ. Δημοσθένης Χούπας ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα μηχανολογίας, σχεδιασμού & ανάλυσης μηχανολογικών κατασκευών, η κ. Βασιλική Γκορόγια, ως Ειδική Συνεργάτιδα του δήμου και η κ. Ελένη Σιαξαμπάνη, από τη θέση Ειδικής Συμβούλου στα θέματα Πολιτισμού και Ιστορίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ