26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού του ΕΟΔΥ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στο κτηριακό συγκρότημα του ΟΑΕΔ, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, ο ΕΟΔΥ πραγματοποίησε, το πρωί της Παρασκευής (18/12), δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης κορονοϊού, στο πλαίσιο πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του.

Διενεργήθηκαν -μέχρι τις 11:00 πμ- τριάντα έξι (36) τεστ, εκ των οποίων 22 μοριακοί έλεγχοι και 14 rapid test. Τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων θα βγουν πιθανόν την προσεχή Δευτέρα 21/12 (ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των Ε.Ν.), ωστόσο θετικό είναι ότι όλα τα rapid test προέκυψαν αρνητικά. Εξετάστηκαν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να μπορούμε να είμαστε δίπλα στον κόσμο, να τον ευαισθητοποιήσουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αποφύγουμε τα χειρότερα. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά τον Νοέμβριο, φαίνεται όμως τώρα ότι εξομαλύνεται η κατάσταση», σημείωσε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης. Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν υπάρχει χώρος για κανενός είδους εφησυχασμό και συνέστησε πιστή τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των υποδείξεων των ειδικών. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να προσπαθήσουμε όλοι λίγο περισσότερο (…)», σημείωσε ακόμα ο δήμαρχος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ