20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΚΙΝΑΛ / Ο Λοβέρδος φέρνει το ΠΑΣΟΚ και στέλνει μήνυμα από το Καρπενήσι – Επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου

από την έντυπη έκδοση

Το Καρπενήσι επισκέφθηκε, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας ανά την Ελλάδα, ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, κ. Ανδρέας Λοβέρδος. «Αν εκλεγώ, θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι μετά τις εκλογές, θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο κόμμα, επαναφέροντας το όνομα και το σήμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Ανδρέας Λοβέρδος, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 επισκέφτηκε, για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, το Καρπενήσι στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και μίλησε σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε στα γραφεία του κόμματος, στο κέντρο της πόλης.

Την ομιλία του παρακολούθησαν αρκετά στελέχη και οπαδοί του κόμματος, μεταξύ των οποίων οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καρπενησίου κ.κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Χρήστος Κακαβάς, Γιάννης Μαντζιούτας, όπως επίσης ο πρώην δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχος Δομνίστας, κ. Γιάννης Σταμάτης κ.α.

Ο κ. Λοβέρδος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση εκλογής του το ΚΙΝΑΛ θα ανασυσταθεί και θα επαναφέρει τον τίτλο “ΠΑΣΟΚ” όπως επίσης και το σήμα του, τον πράσινο ήλιο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ