3 Δεκεμβρίου 2021

Κλοπ: «Πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να βελτιωθούμε στην άμυνα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι τα αμυντικά ζητήματα που εμφανίστηκαν ενάντια στην Μπρέντφορντ (3-3) δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία, αλλά δεν πρέπει να επαναληφθούν αυτά τα λάθη στο παιχνίδι (28/9) των ομίλων του Champions League με την Πόρτο.

«Δεν είναι τόσο ανησυχητικό, αλλά πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι όταν δεν αμύνεσαι στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό δεν κάναμε», δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Δεν ήταν μόνο η τελευταία γραμμή. Γενικά, είχαμε πρόβλημα με την άμυνα. Η Πόρτο είναι διαφορετική ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το τμήμα. Μιλήσαμε γι’ αυτό και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε έτσι και πρέπει να το δείξουμε αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Η Λίβερπουλ νίκησε με 5-0 και 4-1 στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο «Ντραγκάο» το 2018 και το 2019. Ο Κλοπ, ωστόσο, επέμεινε ότι η ομάδα του δεν μένει στην ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων.

«Δεν είναι πλεονέκτημα να έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια εκεί» είπε ο Γερμανός προπονητής και κατέληξε:

«Δεν υπολογίζουμε στους βαθμούς που δεν έχουμε ήδη, είναι ένας σκληρός όμιλος, οπότε δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο για να πάρουμε βαθμούς. Το παιχνίδι μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο ήταν δύσκολο, και αν κάποιος άξιζε να το κερδίσει, ήταν η Πόρτο, οπότε αυτό λέει πολλά».

«Την προηγούμενη φορά που επιστρέψαμε, δεν σκεφτήκαμε το 5-0 πριν από αυτό γιατί δεν έχει νόημα. Είμαστε αρκετά συχνά εδώ για να ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πριν παίξουμε».

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ