28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος των “Μικροχωρίτικων Γραμμάτων”, με πλούσια ύλη και περιεχόμενα – Διαβάστε το online

Διαθέσιμο είναι το νέο τεύχος των “Μικροχωρίτικων Γραμμάτων”, που κυκλοφόρησε για την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2023

Η Αδελφότητα Μικροχωριτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» ενημερώνει ότι κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (αρ. φύλλου 105) των “Μικροχωρίτικων Γραμμάτων” για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2023.

Το νέο τεύχος σηματοδοτεί την γ’ περίοδό του, καθώς μετά από απουσία μερικών χρόνων επιστρέφει στην έντυπη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα, που εξυπηρετούν τα ταμειακώς εντάξει μέλη της Αδελφότητας Μικροχωριτών. Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” ανανεώνονται στην εμφάνιση αλλά και στο περιεχόμενό τους, στην προσπάθεια της συντακτικής ομάδας να παράγει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών και του τόπου μας, τονίζεται.

“Στην ύλη του τεύχους αυτού θα βρείτε κείμενα για τις δράσεις της Αδελφότητας καθώς και μια καταγραφή των σημαντικότερων γεγονότων της περασμένης χρονιάς στο χωριό. Θα διαβάσετε για το μεγάλο διήμερο συνέδριο αφιερωμένο στη Μάχη του Μικρού Χωριού που διοργάνωσε η Αδελφότητα, τιμώντας την κοινή μας ιστορία. Θα βρείτε τις σταθερές στήλες μας, πρωτότυπα κείμενα που μας εστάλησαν ευγενικά και τιμούν το περιοδικό μας, και άρθρα για τη μαγική φύση του χωριού αλλά και για τα προβλήματά του. Θα μάθετε την εμψυχωτική ιστορία δύο παιδιών που αποφάσισαν να φτιάξουν την ζωή τους στο Καρπενήσι, χαράσσοντας έναν βιώσιμο δρόμο. Θα διαβάσετε και για όσους έφυγαν από κοντά μας και πέρασαν στις σελίδες μας ως Ιστορία: αυτές οι σελίδες είναι πάντα οι δυσκολότερες, γιατί μας ωθούν να αναμετρηθούμε με τους εαυτούς μας”, διαβάζουμε σχετικά με τα περιερχόμενα του νέου τεύχους.

Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” σε έντυπη μορφή είναι διαθέσιμα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Μικρού Χωριού, ώστε τα μέλη του Συλλόγου να τα προμηθεύονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” αναρτώνται στην ιστοσελίδα mikrohorio.gr ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του περιοδικού. «Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην έκδοση του περιοδικού, που συνέβαλαν με κείμενα, με συμβουλές αλλά και με άλλους τρόπους και όσους διαβάζουν το περιοδικό και στηρίζουν την Αδελφότητα Μικροχωριτών με κάθε μέσο. Καλή ανάγνωση!», αναφέρουν οι Μικροχωρίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΔΩ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ