7 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Κ. Αθανασίου: Το Ελληνογερμανικό επιμελητήριο ενδιαφέρεται να επενδύσει στον εναλλακτικό τουρισμό και στην ενέργεια στην Περιφέρεια

“Βούληση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος είναι η ενίσχυση της περιφέρειας, η συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών της Γερμανίας και της Ελλάδας και ενίσχυση των τομέων ενέργειας, εναλλακτικού τουρισμού και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων τόσο για εξαγωγές στη χώρα, όσο και για επενδυτικές προτάσεις γερμανικών μεγάλων εταιρειών στην Περιφέρεια και στη Φλώρινα” τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Δόκτωρ Κελέμη Αθανάσιου, κατά την διάρκεια συνάντησης του με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Σάββα Σαπαλίδη.


Και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην άψογη συνεργασία από το 2015, οπότε και υπογράφηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων. Επανέλαβαν πως πρόθεσή τους είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και στην εκπαίδευση και στον εναλλακτικό τουρισμό, στον οποίο έχει κάνει στροφή η Γερμανία. Στόχος, η προσέλκυση επενδύσεων στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε περιφέρειες της Ελλάδος όπως η Φλώρινα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy