26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λέσβος: Τίμησαν την Ημέρα Νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (βίντεο)

Την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τίμησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο Σύλλογος Εργαζομένων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν νοσηλευτές, γιατροί και εργαζόμενοι καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης.

Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε στο ρόλο του νοσηλευτή «που αποτελεί σημαντικό πυλώνα στήριξης στον χώρο της υγείας και είναι από τους πιο αφοσιωμένους υπαλλήλους.  Η νοσηλευτική αποτελεί επιστήμη και λειτούργημα».

Στο ρόλο του νοσηλευτή, τις εμπειρίες και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν αναφέρθηκαν, η Διευθύνουσα των νοσηλευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ευαγγελία Χαλτσωτάκη, η νοσηλεύτρια ΠΕ Ειρήνη Κοντοπού, η νοσηλεύτρια Βούλα Τρίχου από το γραφείο λοιμώξεων και ο νοσηλευτής ΜΕΘ Γιώργος Πιτσώνης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ξενοφώντας Αυγερινός, τόνισε ότι ο νοσηλευτής βγήκε νικητής μετά από μία διετή ταλαιπωρία και μάχη με τον covid19  ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στα οικονομικά αιτήματα που τέθηκαν. Τέλος, εκ μέρους των γιατρών του νοσοκομείου μίλησε ο Παθολόγος Χρήστος Σταυρέλλης τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο των νοσηλευτών στην λειτουργία του νοσοκομείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ