26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Μακάρι ο Άλκης να αποτελέσει το τελευταίο θύμα της βαρβαρότητας”. Το μήνυμα της ΔΕΕΠ ΝΔ Ευρυτανίας για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η ΔΕΕΠ (πρ. ΝΟΔΕ) ΝΔ Ευρυτανίας. Ο Άλκης Καμπάνος έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση ομάδας χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο γήπεδο του Άρη. Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατηγορείται ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας.

«Η κοινωνία μας και ο αθλητισμός θρηνούν ένα ακόμη θύμα της τυφλής οπαδικής βίας, τον 19χρονο Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εν ψυχρών, εξαιτίας της ομάδας που συμπαθούσε», σημειώνει η ΔΕΕΠ και τονίζει πως αποτελεί αδήριτη ανάγκη η απομάκρυνση από τον χώρο του αθλητισμού κάθε είδους φαινομένων βίας, καθώς και των «χούλιγκαν – εγκληματιών» που τα ασκούν, με επίδειξη μηδενικής ανοχής. «Μακάρι, ο Άλκης να αποτελέσει το τελευταίο θύμα της βαρβαρότητας», καταλήγει το τοπικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Γιάννης Οικονομίδης, έχει ως εξής:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ