26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλοι χώροι για 5 επιβάτες με 15.200 ευρώ










Ο τομέας των χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων για τους περισσότερους αγοραστές και ειδικά για όσους έχουν ή πρόκειται να κάνουν οικογένεια. Άλλωστε όταν πάει ο υποψήφιος πελάτης για να δει από κοντά ένα αυτοκίνητο σε μια έκθεση, οι πρώτες κινήσεις που θα κάνει είναι να κάτσει στη θέση του οδηγού, κατόπιν στο πίσω κάθισμα και μετά να ανοίξει την πόρτα του πορτ μπαγκάζ.{loadposition skoda}

Για να αγοράσει κανείς σήμερα ένα καινούργιο αυτοκίνητο με ευρύχωρο εσωτερικό, θα πρέπει να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως το συγκεκριμένο μικρομεσαίο χάτσμπακ με τη γενναιόδωρη καμπίνα, τη χαμηλή τιμή και το άριστο value for money. Πρόκειται για το Skoda Scala 1.0 TSI 95 PS Active στις 15.200 ευρώ, με τον εξής στάνταρ εξοπλισμό: 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης, αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, air condition, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 6,5 ιντσών και cruise control.

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο γνωστός 3κύλινδρος 1.000άρης turbo, ισχύος 95 ίππων στις 5.000-5.500 σ.α.λ. και με ροπή 175 Nm στις 2.000-3.500 σ.α.λ. Με το χειροκίνητο κιβώτιο των 5 ταχυτήτων, το Kamiq των 1.125 κιλών εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις, με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 11,0 δλ. και τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 190 χλμ./ώρα. Όσον αφορά την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Skoda είναι 5,2 λτ./100 χλμ. και 119 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).

Το διαστάσεων 4.362 χλστ. μήκους, 1.793 χλστ. πλάτους, 1.471 χλστ. ύψους και με το μακρύ μεταξόνιο των 2.649 χλστ. αμάξωμα του Scala, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0 του ομίλου VW, συνδυάζοντας ευελιξία με ασφαλή οδική συμπεριφορά. Από τα πρώτα μέτρα κίνησης, εκτιμάται αμέσως η πολύ καλή άνεση που εξασφαλίζουν οι αναρτήσεις και ο χαμηλός θόρυβος κύλισης. Σε συνδυασμό με το ελαφρύ τιμόνι, το Scala φανερώνει αμέσως τον προσανατολισμό του προς τη μέγιστη δυνατή άνεση, σε κάθε διαδρομή, μετακινώντας ξεκούραστα του επιβάτες του.

Η ευρυχωρία του εσωτερικού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Scala, μαζί με την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Όλο το πάνω μέρος του ταμπλό και των εμπρός θυρών αποτελούνται από αφρώδες υλικό, ενώ το φινίρισμα είναι προσεγμένο και η συναρμογή είναι στιβαρή. Οδηγός και συνεπιβάτης θα φιλοξενηθούν άνετα, όπως και δύο ή τρία άτομα στο πίσω μέρος της καμπίνας, όπου υπάρχει πολύς αέρας για τα γόνατα. Μεγάλο είναι και το πορτ μπαγκάζ με τη χωρητικότητα των 467 λίτρων.

The post Μεγάλοι χώροι για 5 επιβάτες με 15.200 ευρώ appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ