26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με ευρυτανικό “χρώμα” η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις εταιρείας-μέλους. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγίου Θωμά, Δερβενοχωρίων και Τανάγρας, π. Γεώργιος Μανωλόπουλος, ενώ καλωσόρισμα απηύθυνε ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΣΕ, κ. Παναγιώτης Σκιαδάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά και τονίζοντας ότι στόχος του Συνδέσμου και των βιομηχανιών που τον απαρτίζουν είναι η ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, o οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε τη συνεισφορά του Συνδέσμου σε ένα οικοσύστημα που αναπτύσσεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σημειώνοντας ότι είναι μεταξύ των καθηκόντων των αιρετών να συνδράμουν με κοινές δράσεις και έργα τις προσπάθειες του Συνδέσμου. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, που αναφέρθηκε στην ανθεκτικότητα που έδειξε η βιομηχανία την περίοδο της κρίσης και στην αξία που αυτή έχει για την περιφερειακή και τοπική οικονομία αντίστοιχα.

«Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΒΣΕ και συμπατριώτη μας κ. Παναγιώτη Λώλο επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και αυτοδιοίκησης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και ευχήθηκε στους επιχειρηματίες υγεία και επιτυχία στους στόχους τους», αναφέρει σχετικά ο δήμος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, κ. Χρήστος Τσάμπρας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ