11 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με παιδικό αγώνα 1.000μ. ανοίγει η αυλαία του “Karpenissi Trail 2023” – Το απόγευμα του Σαββάτου 23/9 στο Μεγάλο Χωριό

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με τίτλο “Karpenissi Trail”, αγώνες τρεξίματος στα μονοπάτια και τον ορεινό όγκο της Καλιακούδας, με εκκίνηση και τερματισμό το Μεγάλο Χωριό του Δήμου Καρπενησίου Ευρυτανίας.

Το εφετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις διαδρομές και αποστάσεις: Kaliakouda Trail των 25 χιλιομέτρων, Lakomata Trail των 13 χλμ, Gavros Trail των 6 χλμ και Kaliakouda Junior (για παιδιά) του 1χλμ. Ο παιδικός αγώνας του 1 χιλιομέτρου θα ανοίξει την αυλαία της αθλητικής διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου (23/9). Η διοργάνωση αναφέρει τα εξής:

“Karpenissi Trail Junior

Η διοργάνωση του Karpenissi Trail απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ετοιμάζει αγώνες ακόμα και για τους μελλοντικούς αθλητές! Μετά την περσινή επιτυχία του παιδικού αγώνα με την ονομασία «Karpenissi Trail Junior» φέτος η εκδήλωση αυτή επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για του μικρούς μας φίλους. Η συμμετοχή των παιδιών είναι φυσικά δωρεάν και θα παραλάβουν και αναμνηστικού μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Θα συγκεντρωθούμε στον τερματισμό (πλατεία Μεγάλου Χωριού) και όλοι μαζί θα περπατήσουμε την διαδρομή του αγώνα ανάποδα ώστε τα παιδιά να την δουν αλλά και να κάνουν το απαραίτητο «ζέσταμα» πριν τον αγώνα. Ο τερματισμός θα γίνει φυσικά στην αψίδα τον μεγάλων αγώνων όπου όλο το χωριό θα περιμένει να χειροκροτήσει του μελλοντικούς δρομείς!

Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας

Σάββατο 23/9/2023

17:30: Προσέλευση και παραλαβή αναμνηστικού δώρου και αριθμών στον Μύλο (Parking)

18:00 Εκκίνηση πεζοπορίας από την πλατεία του Μεγάλου Χωριού (αψίδα) μέχρι την αφετηρία της διαδρομής

18:30 Εκκίνηση αγώνα

18:45 Τερματισμός στην αψίδα στην πλατεία του Μεγάλου Χωριού στην αψίδα”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ