19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη” / Τριήμερη (24-26/6) θεατρική παράσταση ανεβάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου

Με μια κλασική ελληνική κωμωδία ανοίγει το πολιτιστικό καλοκαίρι της πόλης μας, το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και μας καλεί να απολαύσουμε το έργο των Πολύβιου Βασιλειάδη και Νίκου Τσιφόρου «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη». Χορηγός επικοινωνίας είναι τα Ευρυτανικά ΝΕΑ.

Η διασκευασμένη για την οθόνη, κωμωδία του 1968 συγκαταλέγεται στις πλέον κλασικές και δημοφιλείς ταινίες της Φίνος Φιλμ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου αναλαμβάνει να την μεταφέρει με σύγχρονη ματιά και φρεσκάδα, εγγυώμενος το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε όλες του τις εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους συντελεστές της παράστασης, το αποτέλεσμα θα είναι σπαρταριστό, ενώ οι πρόβες ήταν εντατικές το προηγούμενο διάστημα και οι τελευταίες λεπτομέρειες έχουν διευθετηθεί. Οι δημότες της πόλης μας σε μεταξύ τους ιδιωτικές συζητήσεις εκφράζουν την αδημονία τους να παρακολουθήσουν την παράσταση, καθώς κάθε δουλειά της θεατρικής ομάδας ικανοποιεί και με το παραπάνω τον θεατή.

Η ομάδα των συντελεστών μόνο επιτυχίες και όμορφες παραστάσεις έχει στο ενεργητικό της: η σκηνοθεσία είναι της Βασιλικής Σταμάτη ενώ τον θίασο πλαισιώνουν (με αλφαβητική σειρά- οι ηθοποιοί): Ελισσάβετ Αλατάρη, Ρούλα Βαστάκη, Χρήστος Βλάχος, Μαρία Βουτσέλη, Τατιάνα Καλλέργη, Σοφία Πατσιαλού, Βίκυ Σιαμπούλη, Παναγιώτης Στεργιάνης, Κώστας Τσιάμης, Σπύρος Τσιούρης, Ηλίας Τσώνης και Γιάννης Χαλαστάνης.

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ

ΠΟΥ: Αμφιθέατρο Βασική Βιβλιοθήκης Καρπενησίου

ΚΟΣΤΟΣ: Είσοδος 3 ευρώ

[ΦΩΤΟ: Σπ. Τσιούρης]

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ