3 Δεκεμβρίου 2021

Μπέτυ Λιβανού: “Ο πατέρας μου ήταν συντηρητικός, δεν θα μου έδινε αυτήν την ευκαιρία”

Για την σχέση των γονιών της αλλά και το πόσο διαφορετικός ήταν ο πατέρας της μίλησε η Μπέτυ Λιβανού στο Gala και στον Πάνο Ζόγκα.

«Όταν περνάς την εφηβεία, τακτοποιείς κάποια πράγματα μέσα σου. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικός από τη μητέρα μου, η οποία από ένστικτο έκανε το καλύτερο για εμένα. Με άφησε ελεύθερη κι αυτό με έκανε πιο συγκροτημένη γιατί από νωρίς ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου και έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις της ζωής μου. Ωρίμασα πολύ γρήγορα. Ο πατέρας μου ήταν, όπως συνειδητοποίησα αργότερα, ένας άνθρωπος πολύ συντηρητικός που δεν θα μου έδινε αυτήν την ελευθερία. Αν ζούσαμε μαζί, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Και αυτό το συνειδητοποίησα μεγαλώνοντας.

Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μικρά παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 19 κι εκείνος 21 και κατά κάποιο τρόπο επειδή εκείνη έμεινε έγκυος σε εμένα αναγκάστηκαν να παντρευτούν. Δεν είχε μέλλον αυτή η σχέση. Έτσι, χώρισαν. Ο πατέρας μου έφυγε στην Ελβετία και εγώ έμεινα με την μητέρα μου και ζούσαμε σε ένα σπίτι στην Αγίου Μελετίου δίπλα στο σχολείο μου.»

To άρθρο Μπέτυ Λιβανού: “Ο πατέρας μου ήταν συντηρητικός, δεν θα μου έδινε αυτήν την ευκαιρία” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ