1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ν. Μπίστης: Η συζήτηση για τους celebrities και τα διαμερίσματα θα τελειώσει και τότε θα επιστρέψουμε στην πολιτική

«Η Νέα Αριστερά θα συνεχίσει και θα επιμείνει να μιλά για την πολιτική με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Την ώρα που οι άλλοι περιστρέφονται γύρω από υποψηφιότητες celebrities, με ακροδεξιούς που βάζουν τελευταία στιγμή και άλλους, που δεν έχουν πρόβλημα να φωνάζουν «Πατρίς, θρησκεία, Οικογένεια» εμείς αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για τους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου μας. Η συζήτηση για τους celebrities, τα σκυλάκια και τα διαμερίσματα θα τελειώσει και τότε θα επιστρέψουμε στην πολιτική»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων από τη Λάρισα ο κ. Νίκος Μπίστης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στη Λάρισα, ενώ σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται ανοικτή συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος.

Ο κ. Μπίστης, αναφερόμενος στα ζητήματα σχετικά με τις πλημμύρες τόνισε οι προτάσεις για την ανασυγκρότηση της περιοχής θα παρουσιαστούν προσεχώς σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Αλέξη Χαρίτση.

Το στέλεχος της «Νέας Αριστεράς» αναφερόμενος στους υποψηφίους ευρωβουλευτές από τη Θεσσαλία, μίλησε με θερμά λόγια για τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νικήτα Μυλόπουλο, την οικονομολόγο Ζωή Ακριβούλη και την επίσης οικονομολόγο Κατερίνα Φλώρου.

O κ. Μπίστης άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας για τον με πρώτο «ό,τι καθημερινά και γινόμαστε μάρτυρες αλλεπάλληλων σκετς επιθεώρησης» και για το δεύτερο «πληρώνει την επιλογή του να μην ανοίγει θέματα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ