27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ορειβατική εκδρομή στο μυθικό βραχόκοσμο των οροπεδίων της Δυτικής Ικαρίας

Ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας την Κυριακή 27/11 διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή: Ράχες – Οροπέδια κορυφογραμμής Καστανιές – Αμμούδια – Κορυφογραμμή – Ζηζόκαμπος – Μικρό φράγμα ( Βαθές ) η οποία θα ξεκινήσει στις 08.30 από τις Καστανιές ( Τραγοστάσι ) – Συνεργείο ΣιδεροΦανούρη και θα ακολουθήσει μια κυκλική πεζοπορία 14 χλμ με ώρα επιστροφής στις 16:00.
Τα μέλη του ΟΠΣΙ μας ενημερώνουν ότι «η δυτική Ικαρία διαθέτει εξαιρετικές πεζοπορικές διαδρομές σχετικά ανεξερεύνητες μιας και από τα μέσα του 20 αιώνα και μετά άρχισε να εγκαταλείπεται η χρήση τους. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να εντάξουμε άγνωστα στο ευρύ κοινό μονοπάτια αυτής της περιοχής στο ήδη εκτεταμένο πεζοπορικό δίκτυο που φροντίζει και αναδεικνύει ο Ο.Π.Σ.Ι. Συνεχίζουμε το φετινό μας πρόγραμμα με πεζοπορική εκδρομή σε λιθόστρωτους παραδοσιακούς δρόμους και χωμάτινα μονοπάτια στα βραχώδη οροπέδια της δυτικής Ικαρίας».
Υπεύθυνος εκδρομής – Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Λευτέρης Τρικιριώτης, τηλ. 6974042417, 2275032462 ή με μήνυμα στη σελίδα του ΟΠΣΙ στο fb,
Για την εξασφάλιση θέσης στην εκδρομή θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει δήλωση συμμετοχής στα παραπάνω τηλέφωνα μέχρι και το Σάββατο 26/11 στις 16:00 το απόγευμα λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (14 άτομα). Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την κυρία και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και απώλεια αντικειμένων.
Περισσότερες πληροφορίες: http://opsikarias.blogspot.com

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ