6 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Ο καιρός με την Ε. Κατιρτζόγλου: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Αστάθεια το Σαββατοκύριακο

Με καλό καιρό και ζέστη θα είναι σήμερα η Παρασκευή 9 Ιουνίου. Το Σαββατοκύριακο, όμως, θα είναι περισσότερες οι βροχές, που την Κυριακή θα κάνουν την εμφάνισή τους σχεδόν σε όλη την χώρα. Η καινούρια εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες βροχές, σταδιακά όμως θα αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία.

Ειδικότερα σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στη Μακεδονία και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά όπως και στην ορεινή Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν από βόρειες διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει του 31 με 32 βαθμούς στα κεντρικά και μέχρι τους 28 στη νησιωτική χώρα.

Στην Αττική θα έχει λίγες αραιές νεφώσεις με ήλιο. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχει ήλιο με κατά διαστήματα πιο αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά που μπορεί να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τις τοπικές απογευματινές μπόρες να επιμένουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς δεν αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι ελαφρώς θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία, χωρίς σημαντικές αλλαγές, θα φτάσει τους 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή και την επόμενη εβδομάδα ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με τις βροχές να γενικεύονται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, την ατμόσφαιρα λίγο πιο ψυχρή, αλλά τους ανέμους με τις ίδιες ήπιες εντάσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ