27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Παναγιώτης Πατέλης άνοιξε το πρώτο φαρμακείο στη Χάλκη

Φανταστείτε να μένετε σε ένα νησί, σε έναν τόπο χωρίς φαρμακείο… Στην ακριτική Χάλκη δεν υπήρχε φαρμακείο και οι κάτοικοι έπρεπε να πηγαίνουν στη Ρόδο για να πάρουν τα φάρμακα τους, μέχρι την εμφάνιση ενός νεαρού που αποφάσισε να μείνει στο νησί.

Ο 26χρονος Παναγιώτης Πατέλης επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Χάλκη για διακοπές και πριν κάποιους μήνες αποφάσισε να ανοίξει εκεί το… μοναδικό φαρμακείο του νησιού, σε ένα μαγαζί που έμενε κλειστό για καιρό. Έχει ήδη μάλιστα τόση δουλειά, που όπως φαίνεται δεν πρόλαβε να βγει ούτε στον τηλεοπτικό αέρα για να δώσει συνέντευξη καθώς ο ίδιος ανέλαβε ακόμα και την παραλαβή των φαρμάκων, κάνει μόνος του τις φορτώσεις κτλ.

Οι κάτοικοι πάντως τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή “Περίμετρος” αποφασισμένος να στήσει τη νέα του ζωή στο νησί και να βοηθήσει τον κόσμο όσο μπορεί. Μάλιστα το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον 26χρονο και τον ευχαρίστησε που άφησε την πρωτεύουσα για να εγκατασταθεί στο ακριτικό νησί.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ