5 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Παναργειακός μετά από 27 χρόνια αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2

Ο Παναργειακός ΑΠΟ 1926, μετά από 27 χρόνια, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Το καμάρι του Άργους, ο ιστορικός Παναργειακός, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Την περίοδο 1997 -1998, έπαιξε για τελευταία φορά στην τότε Β Εθνική, ο Παναργειακός.

Πρόκειται για μία ομάδα, που στα καλά της χρόνια, έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, έβγαλε ικανούς, ντόπιους παίκτες και μία χρονιά, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει το εισιτήριο για την Α Εθνική.

Οι λεγόμενοι και ” λύκοι ”, τερματίζουν στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, παρά το γεγονός, ότι έχουν να παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι στην Ηλεία, κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδα του Άργους, έχει 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, μέχρι τώρα. Έκανε έναν εκπληκτικό β γύρο και βίωσε μία μοναδική, αήττητη πορεία.

Η ομάδα, διατήρησε έναν κορμό από πέρσι, ενώ φέτος, πήγε σε ενίσχυση, σύμφωνα με τις ανάγκες, το σχέδιο και τις δυνατότητες.

πηγή φωτό: fb Παναργειακού

Προστάτεψε το οικογενειακό κλίμα, έβγαλε αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, διακρίθηκε για την ομοιογένειά της και υιοθέτησε την έννοια της ΟΜΑΔΑΣ και του ΣΥΝΟΛΟΥ, χωρίς να ασπαστεί το επικοινωνιακό και το “φαίνεσθαι ”.

Η οικογένεια Σταύρου και Θανάση Τσιόδρα, με υπομονή, πίστη και χαμηλούς τόνους, πέτυχε, βήμα βήμα, να ωθήσει τους ” πράσινους ” στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα έχει δύο ομάδες του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ 2. Την Καλαμάτα και τον Παναργειακό. Φυσικά, υπάρχει και ο σπουδαίος και με άλλες οικονομικές δυνατότητες και προδιαγραφές, Αστέρας Τρίπολης (από το 2007 στην Σούπερ Λιγκ συνεχώς, με πολλές διακρίσεις).

Πρόκειται για κάτι σημαντικό. Υπάρχει φυσικά και ο ΠΑΣ Κόρινθος της Γ Εθνικής και ίσως κάποιες ακόμα, μετά και τα μπαράζ ανόδου των ΕΠΣ.

Οι ομάδες θα πρέπει να μπορέσουν να ανταποκριθούν, αφού το θεσμικό και το οικονομικό περιβάλλον είναι άκρως απαιτητικό. Θα πρέπει, όμως, να υποστηριχθούν, ουσιαστικά, απ’ την Αυτοδιοίκηση, απ’ τους θεσμικούς εκπροσώπους κάθε περιοχής, από τους επιχειρηματίες, αλλά και απ’ τους κατοίκους των εκεί κοινωνιών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ