6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πάτρα: Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου, στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/12).

Πέταξαν κόκκινες μπογιές και έριξαν τρικάκια υπέρ του απεργού πείνας – δίψας Θάνου Χατζηαγγέλου. Η επίθεση έγινε την ώρα που στο εσωτερικό του γραφείου βρισκόταν ο στενός συνεργάτης της, Τάκης Αντωνόπουλος, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί το παραμικρό. Είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση αντιεξουσιαστών.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξιάρχος Θεοδώρος Τσάτσαρης.

Η δήλωση της Χριστίνας Αλεξοπούλου για την επίθεση αντιεξουσιαστών στο πολιτικό της γραφείο: «Εμείς αύριο λέμε τα κάλαντα της ευημερίας, της προόδου και της ανάπτυξης μιας άλλης Ελλάδας των επενδύσεων και των καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας. Καταδικάζουμε ό,τι φοράει κουκούλα, ό,τι είναι θρασύδειλο κι ό,τι καταστρέφει ιδιωτική ή δημόσια περιουσία. Έχοντας γίνει στόχος των γνωστών αγνώστων για δεύτερη φορά, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν εκβιάζεται».

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται»

Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Καταδικάζουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την τραμπούκικη επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι, οι μέθοδοι εκφοβισμού δε θα περάσουν. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ