19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πέντε νέες στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Αγράφων – Καρδαμπίκης: “Πρόθεσή μας να μπουν και σε άλλα σημεία τη νέα χρονιά”

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”, ξεκίνησε η τοποθέτηση πέντε (5) νέων σύγχρονων στάσεων σε χωριά του Δήμου Αγράφων, με προφανή σκοπό να αναβαθμιστεί το διάστημα αναμονής των δημοτών -και κυρίως των μαθητών- στις στάσεις των λεωφορείων.

Οι στάσεις διαθέτουν φωτοβολταϊκό, παγκάκι, νυχτερινό φωτισμό αλλά και θυρίδες USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Ήδη τοποθετήθηκαν νέες στάσεις σε Ραπτόπουλο, Λεπιανά ενώ σήμερα Τετάρτη 16/11 θα τοποθετηθούν σε Κάτω Βαλαώρα, Δυτική Φραγκίστα και Κέδρα.

Ο δήμος σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: “Επειδή αρκετοί συνδημότες μας όλων των ηλικιών χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους τα λεωφορεία, πιστεύουμε πως είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που αποκτούν οι δημότες μας στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για τη βελτίωση των συνθηκών αναμονής τους, αφού θα τους εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερο δίνοντάς τους όλες τις παραπάνω δυνατότητες”.

 Ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης, σε δηλώσεις του στα Ευρυτανικά Νέα ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί: “Πρόθεσή μας είναι τη νέα χρονιά να μπουν και σε άλλα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη”, ανέφερε.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ