26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πήραν Μάρεϊ, έδωσαν… Γκαλινάρι

 

Σχεδόν 24 ώρες πριν την έναρξη της Free Agency, άρχισαν οι… βόμβες στο NBA. Οι Ατλάντα Χοκς και οι Σαν Αντόνιο Σπερς σύμφωνησαν για μια ανταλλαγή η οποία – δεδομένα – θα… συζητηθεί.

Σύμφωνα με το “ESPN” οι “αετοί” παραχωρούν στα “σπιρούνια” τον Ντανίλο Γκαλινάρι για να αποκτήσουν τον Ντεζόντε Μάρεϊ. Βέβαια, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς θα πάρει και τρεις επιλογές πρώτου γύρου για draft. Πρόκειται για αυτήν των Χόρνετς για το 2023 αλλά και τις δύο των Χοκς για το 2025 και το 2027, με βάση όσα γράφει ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. Το μόνο που μένει για την οριστικοποίηση του “deal” είναι οι ανακοινώσεις. Πάντως, στην Τζόρτζια είναι ήδη ενθουσιασμένοι με το δίδυμο Γιάγκ-Μάρεϊ.

Τα δημοσιεύματα:

The Atlanta Hawks are trading Danilo Gallinari and multiple first-round picks to the San Antonio Spurs for All-Star guard Dejounte Murray, sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 29, 2022

The Hawks are sending a 2023 first-round pick via Charlotte, and their own 2025 and 2027 first-round picks to the Spurs in the deal, sources tell ESPN. Spurs will also get a pick swap in 2026.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 29, 2022

Το άρθρο Πήραν Μάρεϊ, έδωσαν… Γκαλινάρι εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ