26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και σύλληψη για κλοπή

Ανακοινώθηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές Αμφίκλειας, Λαμίας και Ορχομενού Βοιωτίας τα παρακάτω παραστατικά για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, σύλληψη για κλοπή και καταγραφή εβδομαδιαίου δελτίου συναθροίσεων.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί για κλοπή από εγκαταστάσεις εταιρείας, στην ευρύτερη περιοχή της Αμφίκλειας Φθιώτιδας

Αναζητείται ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (04-04-2021) το απόγευμα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, δύο (2) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν να έχουν προβεί στην αφαίρεση, από χώρο εγκαταστάσεων εταιρείας ευρύτερης περιοχής της Αμφίκλειας Φθιώτιδας, δεκατριών (13) φύλλων λαμαρίνας, ενός ψύκτη νερού και διαφόρων σιδερένιων στηριγμάτων καλωδίων, τα οποία είχαν φορτώσει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.

Από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους.

Το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως επίσης και τα κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (04-04-2021) το απόγευμα στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με ποινή κάθειρξης (7) ετών, (11) μηνών και (26) ημερών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (διακίνηση – αγορά – κατοχή).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στον Ορχομενό Βοιωτίας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε κλοπή από Παιδικό Σταθμό περιοχής του Ορχομενού

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (04-04-2021) το απόγευμα στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επιπλέον ότι συλληφθείς ενέχεται σε κλοπή από Παιδικό Σταθμό, η οποία διαπράχθηκε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, σε περιοχή του Ορχομενού.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε παράθυρο του Παιδικού Σταθμού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα αναλώσιμα είδη.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού.

Εβδομαδιαίο δελτίο συναθροίσεων

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από 29-03 έως 04-04-2021, στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε μία δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στη Λαμία.

Για την ανωτέρω συνάθροιση:

  • ορίστηκε Αστυνομικός Διαμεσολαβητής,
  • δεν έγινε γνωστοποίηση από τους διοργανωτές,
  • δεν σημειώθηκαν επεισόδια,
  • δεν υπήρξε κατάληψη οδοστρώματος.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ