9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΠΕ Ευρυτανίας / Εγκαταστάθηκαν οι νέες πινακίδες πληροφόρησης των οδηγών, σε 4 σημεία του οδικού δικτύου Καρπενησίου

Έργο της ΠΕ Ευρυτανίας για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των οδηγών

Η Π.Ε. Ευρυτανίας ολοκλήρωσε πρόσφατα την εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων για την ενημέρωση των οδηγών σε τέσσερα (4) σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου Καρπενησίου. Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, οι τέσσερις σταθμοί που έχουν εγκατασταθεί τα πληροφοριακά συστήματα για τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών είναι: Σταθμός Ράχη Τυμφρηστού, Σταθμός Μπαγασάκι, Σταθμός 58ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου και Σταθμός 61ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας-Καρπενησίου.

Μετά από τεκμηριωμένο αίτημα του “Τμήματος Πληροφορικής” της ΠΕ Ευρυτανίας περί της αναγκαιότητας δαπάνης για την προμήθεια εξοπλισμού και εξαρτημάτων για την αναβάθμιση και επαναλειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος Ενημέρωσης Καιρικών Συνθηκών του Δευτερεύοντος Εθνικού Οδικού Δικτύου της ΠΕ Ευρυτανίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός προχώρησε στην έγκριση της δαπάνης. Ειδικότερα εγκρίθηκε πίστωση συνολικού ύψους 29.999,99 ευρώ που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού και εξαρτημάτων για την αναβάθμιση και επαναλειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος Ενημέρωσης Καιρικών Συνθηκών. Η δαπάνη εντάσσεται στο ομώνυμο έργο του Τεχνικού Προγράμματος της ΠΕ Ευρυτανίας.

«Αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες επικοινωνούμε με τους χρήστες του οδικού μας δικτύου, προειδοποιώντας για την κατάσταση του οδοστρώματος. Οδηγούμε προσεκτικά. Διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό!», έγραψε ο κ. Τασιός.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ