26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πλήρωσε τα λάθη του στο Πριγκιπάτο ο Ολυμπιακός που έχασε 64-60 από τη Μονακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 64-60 από τους Μονεγάσκους, πληρώνοντας την κακή τρίτη του περίοδο, στην οποία πέτυχε μόλις 8 πόντους, όσα και τα λάθη των παικτών του Μπαρτζώκα. Εξαιρετική άμυνα από τους γηπεδούχους, με τον Άλφα Ντιαλό να κάνει εκπληκτικά πράγματα με 16 πόντους.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 64-60 από τη Μονακό στη Γαλλία για την 18η αγωνιστική της Euroleague και έπεσε στο 11-7, με τους Μονεγάσκους να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση με 12-6. Η ομάδα του Μπαρτζώκα παρά το αρχικό 8-20, δεν κατάφερε σε δεύτερη και τρίτη περίοδο να διατηρήσει την ίδια επιθετικότητα, ενώ είχε σημαντικά προβλήματα στη δημιουργία, τα οποία οφείλονταν και στο κακό βράδυ του Γουόκαπ και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άλφα Ντιαλό με 16 πόντους και 3 ριμπάουντ και σκορ στα κρίσιμα σημεία, με τον Τζέιμς να προσθέτει 19 πόντους και να ξεκολλά στη δεύτερη περίοδο την ομάδα του. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Άλεκ Πίτερς με 12 πόντους και 4/5 τρίποντα, με τον Φαλ να προσθέτει 9 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ertsports.gr πατώντας εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ