26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ραΐκοβιτς: «Από τις καλύτερες μεταγραφές ο Ζαν Σαρλ»

 

Ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον ως υποτιμημένο.

Ο Εμίλ Ραΐκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιβιό Ζαν Σάρλ. O αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ, τόνισε πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι υποτιμημένος, πως θα βοηθήσει πολύ τους Ρώσους και πως αποτελεί μια από τις καλύτερες προσθήκες της VTB League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πρώτα από όλα, όλοι υποτίμησαν τον Ζαν-Σαρλ. Μπορεί να μην είχε τα καλύτερα στατιστικά με τον Ολυμπιακό, αλλά με τη Βιλερμπάν τα προηγούμενα χρόνια είχε μέσο όρο 10 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 25 αγωνιστικά λεπτά. Απέδειξε πως είναι ικανός να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αγωνιζόταν στο παρκέ συνήθως ως πάουερ φόργουορντ και θεωρώ θα ήταν πιο αποδοτικός στη θέση του σέντερ. Ειδικότερα με τον Μιλουτίνοφ ως πρώτο στόχο στο low post, χρειαζόμαστε κάποιον να προσθέσει διαφορετικά στοιχεία. Εκείνον που θα βγει με δύναμη στα pick and roll των αντιπάλων με hedge out ή στις αλλαγές. Είναι κομμένος και ραμμένος να ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του ως σέντερ παρά ως ‘’4’’. Μιλήσαμε πριν υπογράψει και του εξήγησα το σκεπτικό μου γύρω από τη θέση του σέντερ και τώρα, τα πάει περίφημα. Τον εμπιστεύομαι. Πρόκειται για ένα θετικό άτομα ως προσωπικότητα, δουλεύει αρκετά. Πιστεύω είναι μία από τις καλύτερες προσθήκες της VTB League»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ