28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σέρρες: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Σερραίοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε σιωπηρή διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με αναμμένα κεράκια τοποθετημένα στο κέντρο της πλατείας και κρατώντας πλακάτ στα χέρια τους οι συγκεντρωμένοι έστειλαν με τη σιωπή τους μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος.  

Παράσταση διαμαρτυρίας από σωματεία και φορείς

Σε παράσταση διαμαρτυρίας την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 18:30 μ.μ στην πλατεία Ελευθερίας καλεί σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης το Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Νομού Σερρών.

Αμέριστη συμπαράσταση από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών

Τη βαθύτατη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, που συνέβη την 1η Μαρτίου στα Τέμπη εκφράζει με ανακοίνωση της η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Τα λόγια αδυνατούν να απαλύνουν τον πόνο των οικογενειών που θρηνούν θύματα.Ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Λάρισας αλλά και άλλων νοσοκομείων (Κατερίνης και Θεσσαλονίκης), που από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας βρέθηκαν στις θέσεις τους και  δίνουν αγώνα για την περίθαλψη των τραυματιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Φωτογραφίες: Χρήστος Πλακιάς  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ