27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σήμερα (14/6) η δράση ενημέρωσης για την εθελοντική αιμοδοσία στο Καρπενήσι. Σύνθημα “Δώσε 5 λεπτά από τον χρόνο σου και σώσε μια ζωή”

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών και του Διεθνούς Οργανισμού Μετάγγισης Αίματος.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, στο Καρπενήσι διοργανώνεται δράση ενημέρωσης για την εθελοντική αιμοδοσία. Ο Σύλλογος «Αγώνας Ζωής» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία. Το σύνθημα είναι: «Δώσε 5 λεπτά από τον χρόνο σου και σώσε μια ζωή», ενώ τονίζεται ότι «…η παρουσία σας θα δώσει νέα πνοή στο Τμήμα Αιμοδοσίας που όλοι το έχουμε ανάγκη, γι’ αυτό ας μην το αμελήσουμε».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/6/22, από τις 8:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι, στη θέση Νεράιδα Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ