4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σκοτώθηκε φίλη της Τζόρτζια Μελόνι στην αιματηρή συνέλευση πολυκατοικίας στη Ρώμη

Συγκλονίζει με ανάρτησή της στο Facebook η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, ανακοινώνοντας πως μία φίλη της σκοτώθηκε στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε συνέλευση πολυκατοικίας της Ρώμης.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κατά την διάρκεια της συνέλευσης προέκυψε διαφωνία και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί τους συμμετέχοντες. Την ζωή τους έχασαν τρεις γυναίκες και από τους τέσσερις τραυματίες, τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Ο άνδρας που δολοφόνησε τις τρεις αυτές αθώες γυναίκες, συνελήφθη και ελπίζω η δικαιοσύνη να ακολουθήσει, το γρηγορότερο δυνατό, τον δρόμο της. Η Νικολέτα ήταν φίλη μου, δεν είναι σωστό να πεθαίνεις με αυτό τον τρόπο. Η Νικολέτα ήταν στοργική μητέρα, ειλικρινής και διακριτική φίλη, δυνατή και, συγχρόνως, εύθραυστη γυναίκα. Και, πάνω απ’ όλα, ήταν επαγγελματίας με εξαιρετικό αίσθημα ευθύνης», γράφει στην ανάρτησή της η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

«Αφήνει πίσω τον άνδρα της, Τζοβάνι, και ένα θαυμάσιο παιδί δέκα ετών, τον Λορέντσο. Εκτός από τη δική της, τσακίσθηκαν και άλλες οικογένειες. Εκφράζω σε όλους τα συλλυπητήριά και την εγγύτητά μου», κατέληξε η Μελόνι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ