26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Σταμάτησα τη μητέρα μου από μια άλλη γέφυρα, λίγες ημέρες πριν χαθεί”, δηλώνει ο γιος της – Συνεχίζεται η αναζήτηση (vid)

Διανύουμε την 9η ημέρα από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης Ευρυδίκης Τ. από το Καρπενήσι. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη (22/9), νωρίς το μεσημέρι, η γυναίκα έφθασε με το ΙΧ αυτοκίνητό στη Γέφυρα Τατάρνας και έκτοτε αγνοείται.

Πλέον, οι έρευνες αφορούν κατά κύριο λόγο τα παράκτια τμήματα της Λίμνης Κρεμαστών, περιμετρικά της γέφυρας της Τατάρνας, όπου μέλη της 7ης ΕΜΑΚ (Λαμία) ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ συμμετέχει ξανά και ομάδα δράσης του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας. Παράλληλα συνεχίζεται η επιχείρηση στη στεριά, με πεζοπόρα τμήματα (αποτελούμενα από πυροσβέστες και αστυνομικούς) να “χτενίζουν” τη γύρω περιοχή.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στη Λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης, ο γιος της μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου.

Συντετριμμένος ο 19χρονος φοιτητής, αποκάλυψε πως η μητέρα του λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Χαρακτηριστικά παραδέχτηκε μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου πως είναι αλήθεια ότι η μητέρα του είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα (σ.σ. Γέφυρα Επισκοπής) σε προσπάθειά της να αυτοκτονήσει, ωστόσο ήταν ο ίδιος που κατάφερε να την αποτρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ