26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στα δημοτικά σχολεία του Καρπενησίου ο Μητροπολίτης, με αφορμή την επαναλειτουργία των Κατασκηνώσεων στην Αν. Φραγκίστα

Τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, ο Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος πραγματοποίησε επίσκεψη στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης του Καρπενησίου, με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. στην Ανατολική Φραγκίστα, ύστερα από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα.

«Ο σκοπός της επισκέψεως του ήταν η ενημέρωση των παιδιών μας για την λειτουργία της Κατασκήνωσης στην Ανατολική Φραγκίστα τον Ιούλιο. Ο επίσκοπος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με αισθήματα χαράς, τόσο από την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και από τα παιδιά μας, τα οποία άκουσαν με προσοχή τα όσα είπε και στη συνέχεια του απηύθυναν ερωτήσεις σχετικά με τη διαβίωση στην κατασκήνωση», σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης.

«Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα καλό, δημιουργικό καλοκαίρι με υγεία και άφησε σχετικό έντυπο υλικό για την ενημέρωση των γονέων, μιας και οι αιτήσεις αρχίζουν από την Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουνίου στο Γραφείο Νεότητος στη Μητρόπολη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ανάλογη επίσκεψη και στα Γυμνάσια της πόλης μας», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ