27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στη δικαιοσύνη οι κυνηγοί, για προσβλητικά, χυδαία σχόλια εναντίον του άτυχου 52χρονου από τους Δομιανούς Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περασμένο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020, η Ευρυτανία και σύσσωμη η κυνηγετική κοινότητα πληροφορήθηκαν με θλίψη τον χαμό του 52χρονου Γιάννη Π. από τους Δομιανούς Ευρυτανίας, κατά τη διάρκεια άσκησης θήρας σε δασική περιοχή κοντά στη Χόχλια.

Κάποιοι φαίνεται πως δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του νεκρού, προχωρώντας σε ανάρμοστα, προσβλητικά σχόλια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το θέμα έφτασε μέχρι την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, η οποία, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρός της -και σε συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος τους, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

“Εχουν όνομα και ταυτότητα αυτοί οι άνθρωποι (…), που ‘πανηγύρισαν’ με εμετικό τρόπο τον θάνατο ενός ανθρώπου που ούτε καν γνώριζαν. Τον χλεύασαν, τον λοιδόρησαν, ακόμα και νεκρό”, αναφέρει ο κ. Γιώργος Αραμπατζής, Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. Η Συνομοσπονδία, σημείωσε, θα αναλάβει το βάρος της δικαστικής προσφυγής, καθώς και τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας, στέλνοντας το μήνυμα ότι αντίστοιχες συμπεριφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές από τους κυνηγούς.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του προέδρου της Κ.Σ.Ε.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ