27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στη Λέσβο η 33η συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (βίντεο)

Η πρώτη θεσμική διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που μετρά πλέον 32 και χρόνια ιστορίας επιστρέφει στο νησί εκκίνησης της. Η 33η  Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο τον Οκτώβριο.

Για ένα δεκαήμερο περισσότεροι από εικοσιπέντε ερασιτεχνικοί θίασοι του Αιγαίου θα παρουσιάσουν τις θεατρικές τους παραστάσεις σε επτά περιοχές του νησιού.

Την Τετάρτη 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου Νησιωτικής Πολιτικής, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα, Μανώλη Κουτουλάκη, και τη συμμετοχή του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (ΟΕΘΑ), της αντιπεριφερειάρχη Αναστασίας Αντωνέλλη και των αντιδημάρχων Μυτιλήνης, Παναγιώτη Τσακύρη και Δυτικής Λέσβου, Ζαχαρούλας Ιωακείμ.

Στα πλαίσια των προτάσεων που κατέθεσε, η κα. Αντωνέλλη, έκανε γνωστό στους παριστάμενους ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει την βούληση να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομοσπονδίας με συνεισφορά στα έξοδα που απαιτούνται για την φιλοξενία των θεατρικών ομάδων, το διάστημα που θα είναι στο νησί της Λέσβου, ενώ τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή πιστεύοντας στις συνεργασίες με όσους φορείς το επιθυμούν, θα είναι στο πλευρό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, “ειδικά τώρα που ο Γενικός Γραμματέας κ. Κουτουλάκης, ένας νέος άνθρωπος, χωρίς αγκυλώσεις με όραμα και διάθεση δουλειάς, αναβαθμίζει με πράξεις τον ουσιαστικό ρόλο που έπρεπε και πρέπει να έχει μια τόσο σημαντική δομή διοίκησης για το νησιωτικό μας χώρο.”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ