1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Παγκόσμιο της Ιταλίας η Σεμέλη Ζαρμακούπη. Με επτά συμμετοχές ο σύλλογος στο Πανευρωπαϊκό

Τις ικανότητές της απέναντι στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου θα δοκιμάσει η Σεμέλη Ζαρμακούπη τον Οκτώβριο στην Ιταλία, ενώ σημαντική θα είναι η ευρυτανική εκπροσώπηση στο Πανευρωπαϊκό του Μαυροβουνίου.

«Είμαστε πολύ περήφανοι», αναφέρει Α.Σ. Ευρυτανίας, «για την πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Ζαρμακούπη Σεμέλη, που για 6η συνεχόμενη χρονιά είναι μέλος της εθνικής ομάδας kick boxing και θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία senior (γυναικών) που θα διεξαχθεί στο Jesolo της Ιταλίας τον Οκτώβριο! Την αθλήτρια του συλλόγου μας θα συνοδεύσουν οι προπονητές Ζαρμακούπης Νίκος και Σταύρος. Το Δ.Σ του συλλόγου μας της εύχεται καλή επιτυχία στη νέα ηλικιακή κατηγορία που αγωνίζεται καθώς και σε όλη την Ελληνική αποστολή!».

Από την πλευρά της ίδιας, η Σεμέλη δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη που για 6η συνεχόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing που θα διεξαχθεί στο Jesolo της Ιταλίας το διάστημα 14-24 Οκτωβρίου 2021. Συμμετέχω στην κατηγορία kick light -50kg και για πρώτη χρονιά στα senior (γυναικών)».

Με 7 συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό

Παράλληλα, ο σύλλογος γνωστοποίησε ότι θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kick boxing που θα γίνει στο Μαυροβούνιο τον Νοέμβριο, με επτά (7) αθλητές και αθλήτριες, μέλη της Εθνικής. Πρόκειται για τους: Ηλία Τρίκκα, Μαρία Κονιαβίτη, Βασιλεία Ασπροποταμίτη, Χαράλαμπο Μπαρμπούτη, Χαράλαμπο Ζαχαράκη, Κωνσταντίνα Αρωνιάδα και Ανδρονίκη Μπαρμπούτη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ