19 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συγκινητική η ανταπόκριση των Καρπενησιωτών στο κάλεσμα για αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους – Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση ειδών

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο Καρπενήσι, στο κάλεσμα του Δήμου Καρπενησίου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες με είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να σταλούν στα πληττόμενα κράτη.

Στον τόπο συγκέντρωσης της βοήθειας, την αποθήκη του δήμου κάτωθεν της στεγασμένης Λαϊκής Αγοράς, βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Σοφία Ζαλοκώστα. «Έμπρακτα στηρίζουμε τους ανθρώπους που βιώνουν μια πρωτοφανή, ολέθρια καταστροφή, και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα που ξεκίνησε η ΚΕΔΕ αλλά και η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε η αντιδήμαρχος, ενημερώνοντας πως η δράση αλληλεγγύης θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία (μέχρι 12 το μεσημέρι) τα συνεργεία του Δ. Καρπενησίου θα δέχονται είδη πρώτης ανάγκης.

Η βοήθεια που θα συγκεντρωθεί, θα μεταφερθεί κατόπιν σε κεντρική αποθήκη της Λαμίας (που έχει ορίσει η ΠΕΔ Στ. Ελλάδας) και άμεσα η ΚΕΔΕ θα αναλάβει την ευθύνη μεταφοράς της σε Τουρκία και Συρία. «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συνδημοτών μας και δείχνει ότι πάντα στηρίζουμε τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα σε αυτές τις πρωτοφανείς στιγμές που περνούν οι άνθρωποι, οι γείτονές μας, σε Τουρκία και Συρία», σημείωσε, ακόμα, η κα Ζαλοκώστα.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ

-Κουβέρτες

-Παπλώματα

-Σκηνές

-Υπνόσακους

-Μαξιλάρια

-Φακούς

-Είδη ρουχισμού (μόνο: κασκόλ – γάντια – σκούφους – κάλτσες)

-Είδη γυναικείας υγιεινής

-Πάνες παιδικές και τρίτης ηλικίας και

-Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ