26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τοιχοκολλήθηκαν στα λύκεια της Ευρυτανίας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Αναρτήθηκαν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ανά την επικράτεια, οι βαθμολογίες για τους περισσότερους από 100.000 υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Οι καταστάσεις που τοιχοκολλήθηκαν στα λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία -για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Στα σχολεία της Ευρυτανίας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απέστειλε νωρίς το πρωί τις βαθμολογίες των υποψηφίων στα κατά τόπους λύκεια και τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στα σχολεία στη 1 το μεσημέρι. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανθρώπων της εκπαίδευσης, κάνουν λόγο για αξιόλογες επιδόσεις σε τοπικό επίπεδο, τόσο στα ΓΕΛ όσο και στα ΕΠΑΛ. Περισσότεροι από 110 υποψήφιοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές (σημαντικά λιγότεροι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, διεκδικώντας μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση).

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Εξάλλου, φέτος, όσοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει αίτημα στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, έλαβαν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με τα Ευρυτανικά Νέα (με μήνυμα στο [email protected], στο messenger (FB), στο instagram ή στο τηλ. 6980969896), ενημερώνοντάς μας για τη βαθμολογία τους, ώστε να δημοσιευτεί στο επόμενο φύλλο.

(ΦΩΤΟ: Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών στο ΓΕΛ Καρπενησίου)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ