28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το βράδυ της Παρασκευής (8/12), το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου

Η εκδήλωση που κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη του εορταστικού προγράμματος

Κατά πλειοψηφία (με ψήφους 5 υπέρ και 2 κατά) εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ η διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτές Χειμώνα 2023» και το απαιτούμενο κόστος για την εκτέλεση του προγράμματος. Ο Δήμος Καρπενησίου έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία, τη νύχτα με τα φαναράκια, τη βραδιά βραβεύσεων στο Συνεδριακό κ.α.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου θα γίνει την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσικό πρόγραμμα με τον DJ Σταμάτη Βάκρινο. Για το άναμμα του δέντρου θα δαπανηθεί ποσό 2.886 ευρώ (αμοιβή DJ, ενοικίαση τραπεζιών-τεντών, ήχος).

«Η κεντρική μας πλατεία ντύθηκε στα γιορτινά της, το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι έτοιμο να λάμψει με την αντίστροφη μέτρηση από τον Δήμαρχο της πόλης μας. Μαζί μας όπως κάθε χρονιά η Δημοτική Φιλαρμονική, θα συνοδεύει τις ευχές μικρών και μεγάλων με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Και δεν τελειώσαμε, διασκεδάζουμε και χορεύουμε στους ρυθμούς της μουσικής που επιλέγουν ο DJ Σταμάτης Βάκρινος και οι συνεργάτες του», αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Το ίδιο βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης θα στηθεί μια μικρή γιορτινή αγορά από σχολεία, καθώς και το χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης του ΚΔΑΠ μεΑ “Ανεμώνη”.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ “ΓΙΟΡΤΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2023”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ