26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Ευρυτανίας, για το κλείσιμο του σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Καρπενησίου

Για το θέμα αναστολής λειτουργίας του σούπερ μάρκετ στην οδό Καρπενησιώτη, που τα τελευταία 24ωρα μονοπωλεί τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, ανακοίνωση εξέδωσε και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Ευρυτανίας, εκφράζοντας, μεταξύ άλλων, την αλληλεγγύη του προς τους απολυμένους. Θέση για το ζήτημα είχε πάρει και η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, αναφέρει τα εξής:

“Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Ευρυτανίας, καταγγέλλει την απόφαση της εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, για απόλυση περισσότερων από 10 συναδέλφων από το υποκατάστημα της με διακριτικό τίτλο ‘’My Market’’ που εδρεύει στο Καρπενήσι.

Η συγκεκριμένη εταιρεία όπως ενημερωθήκαμε από μέλη μας, τους ανακοίνωσε σήμερα ‘’προφορικά’’ για την πρόθεση της να κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα, να απολύσει τους εν λόγω συναδέλφους, καθώς και για τη μεταφορά του εναπομένοντος προσωπικού στο άλλο υποκατάστημα της πόλης, το πολύ μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Η εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, οδηγεί στην ανεργία:

-Συναδέλφους που στη πλειοψηφία τους εργάζονται για αρκετά έτη, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτής,

-Συναδέλφους που παρέμειναν στον τόπο τους παρά τις καθημερινές δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, είτε σε προσωπικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Ευρυτανίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους εν λόγω συναδέλφους για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ