26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το 24ο Capital Link Invest in Greece Forum την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη

Ανοίγει τις πύλες του στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, το 24ο ετήσιο Συνέδριο «Capital Link Invest in Greece Forum», μια διεθνής συνάντηση κορυφής για την ελληνική οικονομία.

Στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για 24 χρόνια χωρίς διακοπή με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, συνεργάζονται τα Χρηματιστήρια της Αθήνας και της Νέας Υόρκης, καθώς και μεγάλες διεθνείς τράπεζες και οργανισμοί, ενώ υποστηρίζεται και από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.   

Το φετινό κεντρικό θέμα «Διατηρώντας την Ανάπτυξη και το Επενδυτικό Μομέντουμ» προσφέρει την ευκαιρία στη διεθνή επενδυτική κοινότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και τις μεταρρυθμίσεις που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην ελληνική οικονομία.

Όπως επισημαίνει η Capital Link σχετικά με το φετινό συνέδριο, «η επιστροφή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές και στη διεθνή επενδυτική κοινότητα είναι θεαματική, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα ανανεωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτές οι εξελίξεις σηματοδοτούν μια αναβαθμισμένη πορεία προς τα εμπρός για την Ελλάδα, μια πορεία μεταρρυθμίσεων, εκσυγχρονισμού, σταθερότητας και εμπιστοσύνης».

Στην ελληνική αντιπροσωπεία συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, καθώς και οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς, ενώ διαδικτυακά θα χαιρετήσουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Επιπλέον, θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες, όπως η «JP MORGAN», καθώς και άλλοι εμπειρογνώμονες της αγοράς και εκπρόσωποι μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών οργανισμών.

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ