29 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τρίπολη: Συλλαλητήριο για την ακρίβεια και την ενέργεια – Δυναμική η παρουσία των σωματείων

Με συνθήματα, πανό και δυναμική παρουσία εργαζομένων και συνταξιούχων, διοργανώθηκε στην Τρίπολη συλλαλητήριο για την ακρίβεια, την ενέργεια και την ακρίβεια.

Η συγκέντρωση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Πετρινού της Τρίπολης διοργανώθηκε από εργατικά σωματεία, σωματεία συνταξιούχων εστιάζοντας στα θέματα του εισοδήματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Χρήστος Κουλουράς, από το Σωματείο Ενέργειας Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Καστανός, από τους συνταξιούχους του ΟΤΕ, ο Νίκος Χείλαρης, από την Επιτροπή για τη σωτηρία του Πάρνωνα – ΑΠΕ, ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, πρόεδρος ΕΛΜΕ Αρκαδίας και η Παναγιώτα Πανούση, πρόεδρος Σωματείων Εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις.

Τα σωματεία κάλεσαν τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία, να διατρανώσει ο λαός την απαίτηση για καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο.

Επίσης κάλεσαν εργαζόμενους και συνταξιούχους να δώσουν ραντεβού στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ